elhivatott emberek, rejtett értékek, válogatott kulturális huncutságok

2018. május 18., péntek

Aranykönyv döntős a Lizanka – Update: 6. helyezett lett

Nagy örömünkre a Top10-es döntőbe jutott az idei Aranykönyv szavazáson a Lizanka – Egy autista lány története a bezártságtól a teljes élet felé című könyvünk. Köszönjük az eddigi szavazatokat, fantasztikus, hogy közel 500 jelölt közül kerülhetett a legjobb tíz közé ez a könyv!

Update (5/30/2018): A könyv végül a hatodik helyen végzett. Köszönjük szavazóinknak!

Kérjük, hogy ha fontosnak tartjátok a témát, szavazzatok rá május 24-ig Ismeretterjesztés kategóriában, hogy képzeletbeli Aranykönyv "borítót" kaphasson. Aki már szavazott korábban, az legyen szíves, tegye meg ismét, mert a számláló a döntő fordulóban nulláról indult újra május 9-én!

Ha nehézséget jelent a szavazás, ennek a bejegyzésnek a végén leírom, hogyan lehet szavazni 2 percben.

Egy szép szakmai díjat, az Antistigma-díjat már kaptunk ezért a könyvért, amire nagyon büszkék vagyunk. Az Aranykönyv viszont közönségdíj, amelyről az olvasók döntenek.
Segítségetekkel a téma publicitást, ti pedig szavazóként értékes ajándékokat nyerhettek.

A Facebook oldalamon pedig van egy poszt, amelyet ha végigolvastok, dedikált példányt nyerhettek Lizankától és tőlem -- ez a mi ajándékunk a szavazóinknak! 

Így szavazz Lizankára 2 percben:

Kattints ide: Aranykonyv.hu weboldal, Szavazás menü, Ismeretterjesztés, majd: Listaoldal gomb, Keresőbe: Lizanka (vagy legördítesz, amíg meglátod a 10 cím közt), Szavazat leadása, erre feljön a Belépés ablak megadod az email címed és egy választott jelszót (ha már szavaztál korábbi fordulóban, de elfelejtetted a jelszavad, akkor bökj a megfelelő helyre, és küldenek újat emailben). Kipipálod a nyilatkozat-elfogadó boxot, Belépés gomb, máris bent vagy, és ezzel egyúttal a szavazatodat is leadtad!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz Ildikó


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Az oldalról

Az oldalról
Orosz Ildikó budapesti újságíró, szerkesztő, fordító szerzői oldala. Válogatás különböző helyeken megjelent régi és új írásokból, fordításokból és könyvszerkesztésekből.

Népszerű bejegyzések

Szerző: Orosz Ildikó. Tulajdonos: a cikk végén feltüntetett sajtótermék. Idézz ennek fényében. Üzemeltető: Blogger.