elhivatott emberek, rejtett értékek, válogatott kulturális huncutságok

2018. május 18., péntek

Aranykönyv döntős a Lizanka – Update: 6. helyezett lett

Nagy örömünkre a Top10-es döntőbe jutott az idei Aranykönyv szavazáson a Lizanka – Egy autista lány története a bezártságtól a teljes élet felé című könyvünk. Köszönjük az eddigi szavazatokat, fantasztikus, hogy közel 500 jelölt közül kerülhetett a legjobb tíz közé ez a könyv!

Update (5/30/2018): A könyv végül a hatodik helyen végzett. Köszönjük szavazóinknak!

Kérjük, hogy ha fontosnak tartjátok a témát, szavazzatok rá május 24-ig Ismeretterjesztés kategóriában, hogy képzeletbeli Aranykönyv "borítót" kaphasson. Aki már szavazott korábban, az legyen szíves, tegye meg ismét, mert a számláló a döntő fordulóban nulláról indult újra május 9-én!

Ha nehézséget jelent a szavazás, ennek a bejegyzésnek a végén leírom, hogyan lehet szavazni 2 percben.

Egy szép szakmai díjat, az Antistigma-díjat már kaptunk ezért a könyvért, amire nagyon büszkék vagyunk. Az Aranykönyv viszont közönségdíj, amelyről az olvasók döntenek.
Segítségetekkel a téma publicitást, ti pedig szavazóként értékes ajándékokat nyerhettek.

A Facebook oldalamon pedig van egy poszt, amelyet ha végigolvastok, dedikált példányt nyerhettek Lizankától és tőlem -- ez a mi ajándékunk a szavazóinknak! 

Így szavazz Lizankára 2 percben:

Kattints ide: Aranykonyv.hu weboldal, Szavazás menü, Ismeretterjesztés, majd: Listaoldal gomb, Keresőbe: Lizanka (vagy legördítesz, amíg meglátod a 10 cím közt), Szavazat leadása, erre feljön a Belépés ablak megadod az email címed és egy választott jelszót (ha már szavaztál korábbi fordulóban, de elfelejtetted a jelszavad, akkor bökj a megfelelő helyre, és küldenek újat emailben). Kipipálod a nyilatkozat-elfogadó boxot, Belépés gomb, máris bent vagy, és ezzel egyúttal a szavazatodat is leadtad!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz Ildikó


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Az oldalról

Az oldalról
Orosz Ildikó budapesti újságíró, szerkesztő, fordító szerzői oldala. Válogatás különböző helyeken megjelent régi és új írásokból, fordításokból. Infók saját könyveimről és szerkesztéseimről.

Népszerű bejegyzések

Szerző: Orosz Ildikó. Tulajdonos: a cikk végén feltüntetett sajtótermék. Idézz ennek fényében. Üzemeltető: Blogger.